Žalm 23
Anotace: Je to trošku troufalé, pokusit se o parafrázi...
Bože, můj pastýři jediný
na pastvy vodíš mne bohaté
bolest a soužení odvracíš
k vodám tichým mne přivádíš
Tvá milost můj život provází
k Tobě se stále navracím
i kdybych měl smrtí projíti
strach moje srdce necítí
Před zraky nepřátel sytíš mne
hlavu mou mažeš olejem
pohár můj láskou Tvou oplývá
láska Tvá nohy mé omývá
Prut a hůl Tvoje pastýřská
vedou mne jemně životem
srdce mé hladí blízkost Tvá
láska mne sytí nezměrná
Přečteno 433x
Tipy 7
Poslední tipující: mirakle, Holis, Bíša, Inge
Komentáře (1)
Komentujících (1)