V předpokoji
Jsi má láska, milý Otče,
moje láska jediná.
Se tvým jménem všechno končí,
také všechno začíná.
V životě jsem zakusila
lásku tvou i blaženost,
ráda bych v tvém srdci byla
provždy dennodenní host.
Jsi má láska, drahý Otče,
moje láska jediná.
Z nekonečné blaženosti
uplynula vteřina.
Přečteno 379x
Tipy 6
Poslední tipující: denebrin, Holis, Ik, Iva Borecká, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)