Zastav se chvíli malou jen,
do svého nitra směle vejdi,
snad kdos tam, kým si okouzlen,
kdo v srdci Lásku už tam šmejdí!
Jdi za ním, nelituj ni krok,
Láska údělem vaším je!
Vždyť kdo ví, zda se příští rok
zas v plném počtu sejdeme?
;o)
21.09.2008 16:32:00 | Kozoroh 1
Nastav dlaně, srdce odhal
spatříš, co znáš jen v obrazech
pak lásky ovane tě dech,
dokážeš zastavit? Zpomal!
***
Jiří senior
18.09.2008 21:07:00 | j.c.
Vím, že komentáře vždy potěší a tak ti udělám radost ..:) Moc se mi to líbilo .)
16.09.2008 13:05:00 | In My Happy Darkness