tak to bylo
Anotace: ...a ďábel s tím neměl nic společného.
Duše plakaly po víře.
A hrbatý zvoník tahal za lano.
Když přišel ten čas.
A zvonice se nápadně naklonila.
Někdo zneuctil jejich hroby.
A na památku vyryl hákový kříž.
Odplata byla za dveřmi.
A neřest škrábala svými rudými nehty na okna.
Málo kdo miloval bližního svého.
A matky nakojily svá batolata.
Lidé pozorovali své ruce.
A jejich mysl se zatemnila.
Synové začali lhát.
A dcery kopulovaly se svými otci, kteří umírali ve válkách svých vůdců.
Tráva rostla dál.
A děla rozbíjela domovy sirotkům.
Kořalka tekla proudem.
A ďábel s tím neměl nic společného.
Kde byl sakra celou tu dobu papež?
Přečteno 398x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Psavec, Myrja, WAYWARD, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)