dobrá zpráva

dobrá zpráva

Anotace: ...

Budoucnost dá Ti
úspěchů kapky
Nebo snad bolest,
hanbu a žal?

Hříchy Tvý
Mámení
Zastírá
Nechápeš
Pokání

Ženeš se bezhlavý
Za kouskem cukroví
A srdce bolavý
Iluze nespraví

K srdci Ti dolehne
Podivný pozvání
Bojíš se nákladů
Nevěříš lákání

Pak Boha uznání
A hříchů vyznání
Změní se v jásání

Hříchy Tvý očistí
Ježíše ztrestání
A krve prolití
Zpečetí přijetí

A Boží přijetí
Duši Ti uzdraví
Duch Svatý
Zaplní
Srdce Tvý
Kamenný

Stane se citlivý
A láskou blažený
Bělostně vykvete
Ovoce voňavý

Dál s Bohem budeš žít
Svobodný v přijetí
V dobrém i bolavém
Směr Tvůj se nezmění
Autor Ik, 02.10.2008
Přečteno 410x
Tipy 12
Poslední tipující: mirakle, Triffid Kolbe, NikitaNikaT., Holis, Inge, Lorraine, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Aj já se musím připojit ke gabkinovi. ST! za ibsah

13.10.2008 08:09:00 | NikitaNikaT.

líbí

Souhlas s gabkinem...

02.10.2008 15:01:00 | Bíša

líbí

děkuji moc

02.10.2008 08:01:00 | Ik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel