propusť Můj lid
Zavřeni v dogmatické kleci
starých nových zákonů
rebelové, živly, světci
mají blízko ke skonu
dejte oči slepé víře!
nechcípejte jak brouk v díře!
vysmějte se peklu, síře
bontonu.
Let za barevnými slunci
netrvá moc eonů
taky mějte ve svém ranci
ťuky, zvuky ze zvonu
člověk není jenom zvíře!
je též bohem v jisté míře!
otevřete boží dveře
bez shonu.
Přečteno 413x
Tipy 9
Poslední tipující: maranika, 6thSun, Holis, Triffid Kolbe, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)