Dovolila bych si tě upozornit na opakovanou pravopisnou chybu, které po několika přečteních zajisté objevíš. Jinak bych řekla, že báseň je taková, možná mírně podprůměrná? Rozhodně si nemyslím, že by byla špatná, to snad žádná, avšak rýmy mi občas příjdou hodně laciné, jednoduché, nijaké a báseň tak postrádá kouzlo, které by dle mého měla mít. Zkus na tom příště zapracovat.
10.10.2008 17:14:00 | 0-0