Sen
Dal mi písen
krásnou jako letní ráno
a lehkou jako padající sníh.
Dal mi volnost
zářivou jak
procházka raní rosou
v probouzející se louce.
Dal mi modlitbu
díky níž hledám a nalézám.
Sebe v jeho náruč ukládám
jako malého modrého ptáčka
v slunce západu.
Jsem šepot ve větru
a dotek světla,
jsem láskou a vírou
bez tíhy tužeb a touhy.
Jsem tichem v němž žije můj přítel,
jsem malý modrý ptáček.
Zítra zanechám svého smutku bezedného
a vzlétnu s ním hluboko
do nekonečné oblohy
Jeho Věčného Bytí.
Přečteno 446x
Tipy 8
Poslední tipující: Agniezka, Holis, Lady Carmila, shakespeares, yourqueen, sýc, denebrin
Komentáře (3)
Komentujících (3)