Anotace: V bibli je nádherná kniha starověké poezie - žalmy. Autoři vylévají Bohu srdce a své pocity. Tato básnička je snad trošku žánrově podobná a z žalmů vychází.
já mám z Bible nejradši kazatele, 3... ale je v ní tolik moudrého a krásného že se těžko vybírá... kniha nebo verš... ať už věřícím nebo nevěřícím :o)
a děkuju za návštěvu :o)
02.01.2009 14:48:00 | hanele m.