Andělský chór
andělský chór je nádherný zvuk
jak krásně i pro mne zní
slýchal jsem ho už jako kluk
i dnes ho slyšet smím
ta píseň co dává naději
lidem jako já
ale dřív nebo později
ji každý bude znát
a i kdyby za tisíc let
vyhasla slunce zář
navždy zmizel celý svět
a lid viděl boží tvář
Přečteno 539x
Tipy 3
Poslední tipující: WAYWARD, sondulacek, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)