Spása
přejít oceán do lásky srdce
nemít přitom nikoho k ruce
necítit světabol nikdy už více
být pohlcen Bohem v celé své míře
udělat z duše svatyni chrámu
zasvětit život náš jen a jen Pánu
neskončit s tím k druhému ránu
a vykopat tak propastnou jámu
pečlivě budovat odolnou hradbu
a nenechat proniknout pekelnou skladbu
milovat více nežli jen málo
aby se srdce i po smrti smálo
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Alien.v.v.s., Anne Leyyd, Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)