Nevím jestli by ty desítky miliony mrtvých,zabitých příslušníky vlastního druhu-člověkem -by by taky tu "boží lásku "odráželo..nemluvě o dalších mrtvých zemřelých různými strašnými způsoby..Rád bych konečně věděl kde tu boží lásku pořád někdo vidí..:-)
20.11.2008 10:05:00 | Weylin