nebe
Anotace: vize Božího trůnu
Před Bohem ležím
Zakrývám oči
Vzhlédnout se bojím
Hlava se točí
Andělé planou
Chorály znějí
Všichni se klanějí
Srdce se chvějí
Vesmíru vládce
Na trůnu sedí
Trojice Boží
Do srdcí hledí
Cherubín volá
Podobný meči
Svatý jsi ! Svatý!
Mé srdce brečí
Trůn je jak výheň
Plane a plane
Ohnivá láska
Co neustane
Velebnost soudce
Vzbuzuje bázeň
Něha a soucit
Svatosti lázeň
A prapor lásky
Nad trůnem vlaje
Na srdce moje
Brnká a hraje
Vše ve mně taje
Zakouším věčnost
Láska mne spaluje
A horká vděčnost
Před Bohem ležím
Zakrývám oči
Vzhlédnout se bojím
Hlava se točí
Přečteno 426x
Tipy 5
Poslední tipující: Pevya, zzlatý, Bíša, Kristine Clary-Aldringen, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)