Zrození
Anotace: Odkud jsme vzešli...
Zrození
Adam z ráje přišel k nám
Kdo by tady o to stál
Brány hříchu otvírá….
Přišel na úpatí hor
Vinnou svojí svádí boj
Co bude dál neví sám…
S Evou svojí spustil hřích
Protest pozdě ,plný břich
Eden vzdaluje se nám…
Jablko sváru nevrátíš zpět
Utrhla z větve to je hned
K novým zítřkům kráčí dál….
Had slizký našeptal jez
Pochutnáš sobě nikdo nevěz
Pozdě bycha honit v nás….
Z hříchu zrozeni jsme my
Kain vraždí Ábela pro nic
Roztáčí neřestí bál…
Přečteno 387x
Tipy 5
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, Bíša, Káňátko
Komentáře (2)
Komentujících (2)