Anotace: Berte to jako pocitový obraz, protože skutečnost je proměnná. Ticho léčí a přece ho Zbožní budou opět narušovat výkřiky "prosíme Tě, vyslyš nás!"...Lékořice mi nechutná.
Tohle bych asi označil za mezní kategorii - poezii v próze. Je to oprvdu zajímavý kousek, svědčí to o tvojí velké fantazii a odvaze dotáhnout i závažné úvahy k závěru a v neposlední řadě i o lirickém talentu. Ať ti to vydrží.
09.02.2009 21:42:00 | Dermgen
Noo..po včerejšku jsem pozadu, jak tak koukám :-)
Jak já říkám - ticho léčí, ale nevyléčí...
07.12.2008 12:59:00 | Chancer
...do básní bych to neřadil...perfektní psaní,klaním se a dík za obrovský zážitek,tleskám bravo(podívám se na tebe,jestli dovolíš)
07.12.2008 12:54:00 | WAYWARD