naostro
Anotace: vyznání dle genesis 3 kap.
před Tebou klečím
křoví a skrýše jsem opustil
fíkové listy odložil
hanbu mou
obnaženou
zakryješ suknicí
koženou
srdce by teď chtělo
schovat se zas
v suknici ke křovím
doplnit suknici fíkovím
před očima mám Beránka
nevinného
svlečeného
pro mne z kůže staženého
do hloubky obnaženého
na Tvojí počest, Beránku Boží,
do svatby, než mne zahalíš bílou
chci před Tebou chodit
jen v Tvé darované suknici
NAOSTRO
Přečteno 732x
Tipy 10
Poslední tipující: hanele m., Holis, Iva Borecká, Bíša, NikitaNikaT., Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)