Anotace: možná bude mít úspěch... ?
Básen je sama o sobě pěkná. Chci jen říci, že křestani jsou stejní vrazi jako někteří muslimové, není tu rozdílu.
13.12.2008 10:53:00 | Koli
Náboženská tematika je tu vzácná. Ráda čtu jejich autory, patříš mezi ně.
08.12.2008 19:34:00 | Marfuša
V daleké zemi musulmanské
blázni se bijí o své bohy
a jejich páni si k tomu myjí
v lidské krvi božské nohy.
"Bijte je, tyhle čubčí syny,"
nezáleží už na víře,
poslední čočku náboženství,
kacíř vyjí z talíře.
08.12.2008 19:31:00 | voedor