Anotace: To je můj pohled na Ježíše, tedy jen jeden z mnoha.Je taková obyčejná, ale jde mi tu o její poselství.
Degradace víry je výsledek všech...
Viník se nenajde jeden jediný....
ať hodí kamenem, kdo je bez viny...
Fakt je, že v desateru přikázání je návod na život
... lepší...jinačí...,
pak známe něco o perlích sviním...
ale tu perly nestačí...
Za desatero nikdo nedal náhradu...
Miluj bližního svého...
a pěstuj Rajskou zahradu...
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Nevěřím na nekonečno s hvězdami všemi,
stačí mi pár krásných let někde na zemi...
Vždyť já vám povídám, že je nebe na zemi...
13.12.2008 16:44:00 | Veselý Drak