Země a Vyšší moc
Anotace: Země a Vyšší moc - a kousek do Vánoc, a svátek Lucie, co noci upije.
Pomalu poklekej, pekla se nelekej..
Víš, že klečením - hluboký smysl maje,
....dříve se lidé léčili na zemi....
........... poklekaje...............
Koleny do země zlé věci předali,
předali zemi bolest a trápení
vděčně a pokorně a s velkým díkem
tímto se léčili - nebyli ztracení
hluší a slepí a k zemi nestálí...
jak ti, co poklady světa Bůhví kde nenašli
i když je ze všech sil předlouho hledali...
Křížkem - tím symbolem... zlo si odehnali
a staň se vyšší moc : Do Výšin přísahali.
Kam vedou nás niterné síly
do lůna země máti...
matiky magie zakletá...
co člověk dostal, má dáti...
tam odkud je, se jednou vrátí...???
Přečteno 472x
Tipy 29
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Lilly Lightová, NikitaNikaT., UCET KE ZRUSENI, Holis, Weylin, Erazene, STIMPRE, Dota Slunská, Bíša, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)