Nemám víru
Nemám oči
nemám uši
nemám ústa
abych viděl
abych slyšel
abych křičel
zpíval
Nemám oči abych viděl
a nemám tebe
abych zemřel
abych zemřel a sebe ztratil
Jsem sám sebou
sám v sobě
v rakvi
Přečteno 433x
Tipy 5
Poslední tipující: Iv, UCET KE ZRUSENI, Mademoiselle Drea, BArBArKO
Komentáře (3)
Komentujících (3)