Zpěv valkýry
Pojď
Tak pojď
tančit do víru
Tak už zapomeň
Zapomeň
na vílu
Pojď
Tak už pojď
Umím čarovat
líp než víla
z lesa
Srdce Plesá
Kůže z mramoru
Tak už zapomeň
Poleť nahoru
Nenech
svojí valkýru
čekat
Pojď bojovníku
Zapomeň
na ženu
Zapomeň
na syna
Teď už patříš
jen k rukám Odina
Slzy ženy tvé
kropí chladnou
zem
Na svojí lásku
ty už zapomeň
Tvé srdce utichá
Tvůj syn
kosí nepřátel davy
Nebrečí pro otce
Tak pusť svět z hlavy
Tak už se vzmuž
Přijmi
svůj uděl
Čeká tě
Valhala
Tak už pojď
do síně slávy
K nohám ti
vložím
nepřátel
davy
co svou rukou
do Valhaly
poslal si ty sám
Tvá cesta
na zemi končí
Tak zvedni své oči
Já čekám …
Přečteno 673x
Tipy 6
Poslední tipující: Narrion, Weylin
Komentáře (2)
Komentujících (2)