Hledání a nalézání
Kde svou lásku naleznete
za hranicí sebe samé
tam se duše dotkne hvězd
pane, ty jsi cestou cest
pomohlas mi dopít kalich
kalich vlastní hořkosti
síla není slabostí
jak mi s tebou pane blaze
duše má, ta černá saze
zas se leskne doběla
moudrý jsi v svém rozhodnutí
trpí, kdo nic nedělá
koho ďábel bičem nutí
tvá láska však v laskavosti
prostá pýchy, prostá zlosti
sídlí v lidech s nadějí
že i oni jednou v nebi
tebe, pána uzřejí
růže, ze všech nejjasnější
srdce Boha věčného
Přečteno 358x
Tipy 11
Poslední tipující: Reno, Ik, Holis, Bíša, NikitaNikaT., Filková, jedam, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)