Proto se nesmíme opouštět naší cesty. Často se vzdálíme, ale naše síla je v okamžicích, kdy se k ní znova vrátíme.
03.01.2009 00:13:00 | Franceska.Darness
já do dočetla... páč o tom často přemýšlím - je tam aj pár míst co se mi líbily - ale celkově od poezie čekám jiný věci - pokud chceš aby to poselství lidi vnímali, musíš buď rozumně mluvit z pozice křesťana někde u kávy - nebo na tý poezii musíš zapracovat aby k lidem ty myšlenky donesla, aby se k těm slovům z nějakýho důvody chtěli vracet... aby si je dočetl aj melancholik :o)
31.12.2008 12:00:00 | hanele m.