modlitby

modlitby

Anotace: modlění ve větru

Noci dlouhé a mrazivé chvějí mnou
Nerozpoznám tlukot svého srdce od vanutí větru
Jen sovy houkají, jakoby o život jim šlo
Já tiše bloumám mezi nebem a peklem a nepřiznám si to

Duše stoupá vzhůru k nebi
Tvář se však lepí k peklu - špinavé hlíně
Začínám lapat po dechu, ruce složené v klíně
Stavím se do kleku, a srdcem modlím se ve větru

Ať modlitby mé vyslyší
Ať strasti mé odvane
Ať nebe v lidstvo věří
Ať peklo v temnotách zůstane

Díla osudů přepíší se snad
Jen modlit v přísaze se musí
Doufám, že pak bůh bude rád
Autor grohy, 30.12.2008
Přečteno 463x
Tipy 7
Poslední tipující: Squat_the_world, Tomáš Marný, Agniezka, BArBArKO, Romana Šamanka Ladyloba, HonzaJ, Veselý Drak
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Myslím, že Bůh by byl rád, abychom si ten život tady udělali krásný...-:o)

02.01.2009 12:01:00 | Agniezka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel