Anotace: Anotace: Křesťanský worship (vzdání úcty Bohu) aneb ateista si na chuť nepřijde.
Jako báseň mi to připadá slabé, ačkoliv vím, že jsou to pouze slova. Slova jsou pouze prostředek, ale na literárním serveru je na ně kladen malinko důraz :o) Ovšem myšlenka a oslavování Boha se mi líbí líbí líbí! :)
03.01.2009 00:10:00 | Franceska.Darness
Moc děkuji za komentář a přeji mnoho pokoje v Boží blízkosti. hezky jsem si u Tebe početl...
02.01.2009 14:45:00 | Ik
v Bibli je spousta krásných slov, kerý by oslovily nejen křesťany dyby jim popřáli sluchu ale jak už sem ti psala, pokud chceš psát aj pro "nekřesťany", měl bys zapracovat na prostředcích a formě... něco ti pošlu zprávou...
31.12.2008 12:07:00 | hanele m.