Zahrada Tvá
Anotace: beránek mlčí/ dedikováno, jak jinak...
Sbírka:
Bohové a nazí
Zahrada Tvá je, Pane,
krásná
- beránek přichází -
/řekni, co ti donesli
pomatenci u jeslí?/
zahrada Tvá je, Pane,
širá
- beránek váhá -
/neví, že
usednou děvky u kříže/
zahrada Tvá je, Pane,
skryta
- beránek pláče -
/tuší, že
byla jsem u jeslí
a budu u kříže./
Přečteno 564x
Tipy 18
Poslední tipující: Já Esther Ruth, před zkroucením, Zelená okurka, Kyška, Vlk v rouše, fialová, Ik, spare, Mbonita, okapovaroura, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)