Bodláčím
Anotace: ... se protlačím ...
Jedna dívka Bohu milá
na cestičce zabloudila,
marně hledá správný směr,
když se leká temných děr.
Sám Pán nezavírá oči,
nebojí se z nebes skočit,
cesta k Bohu - černá díra,
láska se tak objevila.
Člověk k Bohu zvedá zrak,
marně čeká na zázrak,
vše co má, nám dávno dal,
sám sebe se přitom vzdal.
Přečteno 435x
Tipy 15
Poslední tipující: Ik, Lilly Lightová, Iva Borecká, shakespeares, Holis, hezule, 6thSun, Bíša, Mbonita, Rbb, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)