Dej mi sílu..
Dej mi šanci, ty - co znáš
dej mi víru, odkryj cíl
když mě vodíš po cestách
snad – abych je pochopil.
Dej mi vidět za obzor
najít v sobě křišťál noci
nebát se překročit práh
když je třeba ku pomoci.
Dej mi slunce na dno srdce
dej mi najít horský pramen
hledám se – a nevidím se
v duši stín, jen černý kámen...
Přečteno 590x
Tipy 11
Poslední tipující: Marfuša, Lachailla, Nút, okapovaroura, Psavec, Jana M., labuť
Komentáře (5)
Komentujících (5)