určite to budeš mať u Pána Boha, že si mu napísal takúto peknu báseň:-)
09.02.2009 19:33:00 | Mišiačik
mě to přijde celkem povedený, co se týče tvojí tvorby, tak já bych to zařadila do nadprůměru, ale možná to je mým vkusem..
03.02.2009 09:49:00 | Kapika
Děkuji za tipy...vlastně jsem to napsal už před rokem a přišlo mi to ne moc dobré...Z Vrchlického mám nejraději právě tuto báseň...to asi skoro každý - je taková osobní???
03.02.2009 08:38:00 | Ik