Anotace: "Jákobův žebřík a Sářin kruh - obrazy mužské a ženské spirituality" (J. Borysenko)
Upřímně řečeno - čekala jsem, že chlapi budou řvát víc. Překvapili. (Básnička je moc pěkná. Vím, už se opakuju, ale co mám dělat, je to tak.)
06.02.2009 17:19:00 | Jana M.
René Vulkán - to je přezdívka - padám z válendy - Romeo Pytlíček má vzteky rozkousané nehty až k loktům...
05.02.2009 23:41:00 | rybí prdy
Moudré. Ale se závěrem budu polemizovat. Píšeš - žena vždy platí víc než muž - minulý pátek jsem byl se ženou (mou) na večeři a a zatímco já(muž) jsem to celé zaplatil, ona (žena) ani kačku!! A co toho snědla :-)
05.02.2009 23:06:00 | René Vulkán
Je to dobré téma, někde jsem četl studii, že ženy mají pocit věčné křivdy... *** Co se týče napětí v básni, její stavbě, pointy - myslím, že Jsi konstantně výborná*
05.02.2009 14:58:00 | rybí prdy