Anotace: Lehce pro někoho, ale ono se to týká více lidí, snad se to v dnešní době ale přestává tak hrotit...
První dvě sloky dobrý (první dokonce výborný, Havlíček by z tebe měl radost:-)), zbývající dvě pokulhávají. Snaha udržet myšlenku, ale nějak se vytratil ten počáteční švih a lehkost. Je to škoda, ale i to se někdy stane...
04.03.2009 17:39:00 | Gina Rocca