Anotace: Přeji Vám cestu plnou lásky...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Modlit se má asik svůj význam. Ovšem své činy ovládáme a především konáme my sami... lidé... Je to tedy na nás, o nás.
13.02.2009 23:19:00 | NikitaNikaT.
Nechť je modlitba vyslyšena ... Ty lásku zasloužíš, jsi moc prima ...
10.02.2009 18:00:00 | toužím.jít.dál