*
prohlídnem si spolu
Kostel se šikmou věží
nemáš rád tyhle náboženství
svazujou
" kdyby se mělo dodržovat desatero přikázání božích
všichni by se zcvokli""
1.Satan znamená ukájení choutek nikoli jejich odříkání!
užíváš si života plnými doušky
//a já chci taky//
Přečteno 355x
Tipy 5
Poslední tipující: Isobel, Romana Šamanka Ladyloba, labuť, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)