Anotace: vše má svůj důvod, a cokoli tu je dobré je ...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
čas zanechal svou stopu
pozdrav z minulosti
je málo zlatokopů
co umějí ji číst
dosti..
neco se zde ukryva..a presto vystavuje na odiv...
20.02.2009 21:22:00 | Bean