Bez Tebe
Anotace: ...se marně snažím.
Plochy barev,
jež mě obklopily,
poskládej
do puzzle významů
bez Tebe
nesouzvuk hlasů
v harmonii slov
udělej to,
prosím, nebo uzamkni mé smysly
jedno druhé
- jinak zešílím
bez Tebe
cítím se cizí
ve světě kolem
vytržena z bloku,
zapomenuta na půdě,
vmetena pod koberec,
v neznámém hotelu
na jednu noc
bez Tebe
jsem
nejsem
žiju
nežiju
bez Tebe
motám se v kruhu,
s několika úhly,
protnuta,
občas vymazána,
vyměřena,
hledající…
kde je Střed ?
Přečteno 426x
Tipy 20
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, NikitaNikaT., Manon.H, Pavelpaja, enigman, 6thSun, WAYWARD, danaska, labuť, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)