Anotace: meditace
Být spontánní je nej, co může být... být svá, ne taková, jakou by chtěl/i někdo jiný.
01.03.2009 17:08:00 | NikitaNikaT.
Lehce se to píše, těžce dělá....jak ráda bych byla tou, kterou jsem být chtěla ...ale napsané je to moc hezky ...
24.02.2009 16:06:00 | kuskus pruhovaná