Automatická kresba
Automaticky si kreslím
kresbu svého těla.
Obrovská síla
pohybuje mým zápěstím.
Energie ve mně skryta,
zakreslila obrys mého já.
Nejspíš to tak má být.
Zakrýt každou skulinku.
Přes zavřená víčka se
nechávám unášet vlastní
silou myšlenky.
Ruka mně mocně vibruje,
husté čáry pohltily papír.
Nahlížím do svéhu osudu
bez dovolení.
Snad má šťastná ruka
uvolní duši a tělo
z uvěznění.
Přečteno 411x
Tipy 16
Poslední tipující: čertíček, Holis, NikitaNikaT., Markéta Hl., Paulín, Iva Borecká, Mbonita, Tacca, enigman, Kapka, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)