O křtu
Voda křtu, co hříchy omývá
Vyznání, co hříchy odkrývá
Pokání veřejné s hříchem se rozchází
Pýcha a chamtivost z duše Ti odchází
Za Boha uznání daruje pokoru
Vzpouru a sobectví dej na kříž nahoru
Poklekni před Bohem
Daruj mu život svůj
V kupčení ubohém
Nedávej darem hnůj
Nesnaž se předvádět
Marné je podvádět
V Kristu se ukryješ
Hanbu když odkryješ
Zářivou bělostí
Z hříchů Tě vyprostí
Ve křtu Tě omyje
Nebe Ti daruje
Přečteno 423x
Tipy 5
Poslední tipující: kakaoo, lucajda89, Lilly Lightová
Komentáře (1)
Komentujících (1)