Podsvětí
Anotace: Není podsvětí jako podsvětí, pak je ještě podsvětí...
Každý školák si je jistý
že podzemí tvoří hlína a shnilé listí
jak vysvětlit ale svým dětem
co vše se skrývá pod naším světem
Věřící si vše vysvětí
jak svým ovečkám vysvětlí podsvětí?
raději ať o něm nevědí
Mě se ale podsvětí líbí
hrajou se tam karty
pije dobré pití
Je to tedy peklo?
tak ať
procházím branou
už cítím jeho teplo.
Přečteno 349x
Tipy 2
Poslední tipující: Kalicka.ja, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)