Černý a Bílý
Anotace: postní zamyšlení
Černý anděl snad není zlý
To jenom naše představy
bělostných skvoucích perutí
a naše věčné obavy
Jak často zakrývám si uši
slyším jen to, co slýchám ráda
Jsou věci jež nám nepřísluší
a pochybnost se stejně vkrádá
Bělostný leknín z bahna vyrůstá
a v černém hejnu vrána bílá
Začátkem se konec může stát
v slabosti se často najde síla
Osnova, útek patří k sobě jistě
nemůže mít mince jednu stranu
A kdo má ruce pořád čisté
ať hledá svoji bílou vránu
Přečteno 455x
Tipy 28
Poslední tipující: Kapka, ludmil, WAYWARD, Blázen? =), fab four, floreciente, NikitaNikaT., nrocinu Jednorožec, JA.RO., Willou, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)