Setkání
Anotace: taková veršovanka...
Střídání i v bezmračnosti,
kousek Tebe přec už mám,
jsi ztracenu ctností,
kryješ se mým úvahám.
V žáru Slunce země puká,
nikdo není bez viny,
srdce v bouři slabě ťuká,
když Ty přicházíš s vavříny.
Nadechnout se, praská pásek,
duše navždy ztracená,
v libé vůni podobáš se
touze, která není má.
Přečteno 390x
Tipy 5
Poslední tipující: Ovádko, René Vulkán, JA.RO.
Komentáře (3)
Komentujících (2)