Anotace: ...
WAY... má sice pravdu, ale zapomíná v tuto časnou hodinu, že to nelze, neboť ne všichni chtějí něco pěstovat, to za prvé, protože přijít a jen si utrhnout je snazší, za druhé ještě pořád jsme jen lidé (tedy aspoň někteří) a tam platí, že nenávist je věrná sestra LÁSKY. Bohužel...
15.03.2009 01:09:00 | rybí prdy