Anotace: ... modlitbička ... (a ano, vína naše je správně... :o)
Sbírka: monology s Bohem
V každém z nás je kousek boha, jen je potřeba si to přiznat a najít ji. Jen bůh je snad "všemocný a dokonalý", my jsme jen obyčejní a obyčejně zlí i krásní lidé se vším co k tomu patří.
17.03.2009 08:24:00 | kroužek