Anotace: Hoď po mně kamenem, Ty, kdož jsi bez viny, že hořím plamenem, když píšu "kraviny".
Sbírka: Breviář bláznů.
Kámen bych hodil, ale jen tak pro formu, a hlavně abych nikoho netrefil. Nechci, aby si ostatní o mně mysleli, že také píšu kraviny. Ale co dělat, když se mi líbí (ty kraviny).
18.03.2009 01:11:00 | Zasr. romantik