Anotace: Hledej krásu ve všem.Jsi všude obklopen krásou. Otevři kráse oči a vzdávej za ni dík. Tak promluvil Bůh.
Sbírka: Breviář bláznů.
Psychóza je to pro materialisty, může to být také
naslouchání svému božímu Já Jsem, ale jen prozasvěcené.
19.03.2009 23:39:00 | ota.pé
Toto v duchu chce většina lidí,jenom to neříkají tak na rovinu..Je zajímavé že hovor s bohem se nazývá zbožností a naopak je to psychoza...:-)
19.03.2009 12:27:00 | Weylin