Anotace: Stačí se zaposlouchat do ticha svého srdce...
Sbírka: Vzpomeň, i když mrak je na nebi, Slunce za ním svítí.
Kdosi řekl že ticho je řečí boha a všechno ostatní je jen špatný překlad..Ale to ticho musí být tak hluboké-vnitřní ticho- že se jím musí člověk stát..Pak zmizí představa boha i ticha a zůstane jen...
23.03.2009 08:58:00 | Weylin
ač nevěřící, v tvé básni vidím kouzlo... a ticho pro každého znamená cestu k něčemu.. pro tebe možná k bohu, pro jiného k lásce, k radosti, poznání, ke klidu...
22.03.2009 16:09:00 | Caracol
S citem krásně napsané. Taky dokáže zázraky ticho v zimním lese, nebo v rozlehlé krajině bez rámusu měst a lidí.
22.03.2009 10:21:00 | Kapka