Cestou na Golgotu
Na moři krve
loďka dřevěná
Plachty, cáry kůže
Vlnami výkřiků
k cíli se prodírá
Nikdo nepomůže
Lodě vždy vyhlíží
bezpečí přístavu
Tahle ta loďka
je trochu jiná
V přístavu chystají
posádce popravu
i když není ničím vina
Přesto se znovu
nad vlny zvedá
znovu a zase
k cíli se blíží
Jakoby smrt si
posádka hledá
Zánik Životu
už dráhu kříží
+
Smrt tříská do zvonu
radostné rytmy
Z Temnotou křepčí
vítězný tanec
Oslavují zmaru algoritmy...
,,,naivky netuší, že tohle to
není konec
Přečteno 559x
Tipy 24
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Holis, jita.1965, Dota Slunská, Ovádko, Kapka, Nergal, nejsembásník, JA.RO., Isobel, ...
Komentáře (11)
Komentujících (11)