Je tak myšlená,aby prosila za ostatní a ne jen za mě,aby byl lepší svět pro všechny lidi.
04.04.2009 16:58:00 | Zuzanka.D
Nejsem příznivcem modliteb ale tato je pěkná protože prosí za druhé,nejen za sebe,není sobecká a jestli byla i takto vnitřně myšlena tak je opravdu pěkná..
03.04.2009 10:00:00 | Weylin