Anotace: ...
Potěšilas. Výborné spojení biblického textu s poezií přírody ve tvém podání. Ono vlastně, když se to tak vezme, tak je to spojení biblického textu s biblickým textem, které dává dohromady oslavu stvoření.
04.04.2009 00:17:00 | René Vulkán