Květná neděle
Sluneční svit v kostele s kočičkami
skoro se otvírají nebes brány
V průvodu neseme své ratolesti
ta touha po štěstí však bez bolesti
Ve světě kolem v nás je plno zvůle
nemůžu poznat jaká je Tvá vůle
můj Bože s úsměvem jdeš na smrt
A všude jásot slavobrány z květů
Vždy s láskou - Tvá odpověď je světu
Přečteno 465x
Tipy 20
Poslední tipující: Jana M., Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Skalsky Pavel, strašidýlko-střapatý, Mbonita, enigman, NikitaNikaT., Juraj Hrom, labuť, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)